För mig är yoga en hälsometod som hjälper mig vårda både min fysiska kropp och mitt inre. Mitt möte med yogan blev långt mer lärorikt och starkt än jag nånsin hade kunnat ana. Med tiden har yoga blivit en självklar del av mitt liv som jag utforskar dagligen. Både på och av mattan. Yogans övningar och filosofi ger mig verktyg att vara mer närvarande och sann, både mot mig själv och mot min omgivning. 

Jag bor och verkar i Värmländska Borgvik. Efter år i myllrande storstäder med artistlivet som drivkraft började jag längta efter en annan livsstil. I mötet med min kärlekspartner tog ideén om livet på landet form och numer bor vi tillsammans med våra tre barn i ett litet hus mitt i skogen. Här driver jag min verksamhet sedan vintern 2017 i sällskap med Julia Reijers. Julia undervisar i yinyoga och jag i huvudsak i ashtangayoga under namnet Yoga Borgvik.

Min utbildning har skett genom en form av lärlingskap (parampara) som är det traditionella sättet att föra kunskapen vidare inom ashtangayoga. Min lärare heter Ann Svärdfelt och hon har guidat mig genom ett fördjupningsprogram och funnits vid min sida då jag börjat undervisa. Jag och Ann har fortfarande en nära relation som tar mig vidare för att utvecklas som elev inom ashtangayogans tradition.

Jag strävar, precis som många lärare runt om i världen, efter att undervisa enligt metoden som grundats av Shri K.Pattabhi Jois. Läs mer här: https://kpjayi.org/

~Vill du yoga? 

Kurser finns i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Klicka på knappen nedan för att läsa mer. 

Vi håller också yogadagar, pop-up pass, företagsyoga och helgkurser i egen regi. För att hålla dig uppdaterad på vad som är på gång kan du höra av dig så lägger vi till dig på vårt nyhetsbrev eller följa oss på sociala medier. 

Vill du bli yogalärare? 

Jag håller lärlingsprogram i Värmland i samarbete med min lärare Ann Svärdfelt. På hennes hemsida kan du läsa mer för att bilda dig en uppfattning om hur det går till att börja undervisa. Hör gärna av dig till mig om du är intresserad.